5 dispositius per localitzar infants

 

 

Els problemes que pot generar la pèrdua d’un infant en qualsevol entorn s’han intentat solucionar amb tecnologia des de fa temps. El més habitual han estat els dispositius, anomenats “trackers” que utilitzen ones de ràdio o Bluetooth que funcionen perfectament en una distància curta. Els dispositius GPS, però juguen en una altra divisió ja que permeten posicionar exactament al nen en un mapa (o la seva última posició coneguda); aquests dispositius necessiten connexió mòbil i, per tant, permeten que el nen pugui fer una trucada de socors apretant un simple botó o a la inversa, a través de la demarcació “d’àrees segures” avisen quan en nen està sortint del seu espai. L’elecció dependrà de molts factors, començant pel caràcter del nen.

  1. FiLiP (aprox. 150€)

És un rellotge amb connexió 2G que té totes les funcions de localitzador i de zones segures. A través de dispositius Apple o Android podem localitzar-lo en qualsevol moment i permet que, per si hi ha més d’un nen, pugui tenir multiples perfils al mateix temps. Pot fer trucades a 5 números predeterminats. Aquí funciona només amb Movistar amb una quota de 12€ mensuals.

www.myfilip.com

 

  1. HereO (aprox. 200€)

Un rellotge que es sincronitza amb una aplicació d’Apple o d’Android per localitzar exactament la seva posició fent servir tecnologia GPS i WiFi; no pot fer trucades però sí disparar una senyal d’alerta. Aquest dispositiu porta una targeta SIM integrada que funciona a més de 120 països i, per tant, no s’ha de canviar de targeta si viatgem fora.

Sortirà al mercat aquesta tardor i requereix una subscripció mensual encara no especificada al seu lloc web oficial.

www.hereofamily.com

 

  1. Trax (aprox. 100€)

És probalbment el dispositiu més sofisticat que hi ha al mercat en aquests moments per a la localització d’infants. Es tracta d’una targeta rectangular molt prima que inclou un acceleròmetre, un giroscopi i un port miniUSB per a carregar-la. L’aplicació per a Apple i Android permet seguiment a temps real, alertes de velocitat i, fins i tot, un sistema de realitat augmentada per recerques de proximitat.

Requereix una quota de dades de 4 a 6 euros al mes a través d’una targeta SIM de prepagament que funciona en més de 30 països.

www.traxfamily.com

 

  1. My Buddy Tag (aprox. 40€)

Es tracta d’un braçalet de colors molt llampants que porta incorporat un localitzador Bluetooth amb una pila que dura fins a un any. Necessita que descarreguem l’aplicació al nostre telèfon mòbil i ens permet localitzar al nen a una distància màxima de 40 metres.

www.mybuddytag.com

 

  1. Tinitell (aprox. 150€)

Segurament, l’aparell amb un disseny més bonic i amb unes prestacions més estàndard. Es tracta d’un braçalet amb forma de rellotge (tot i que no és un rellotge) de disseny suec que funciona amb una targeta microSIM de qualsevol companyia que tingui xarxa de 2G. L’aplicació per Apple i Android permet geolocalitzar l’aparell en qualsevol moment. També  permet fer trucades a fins a 12 numeros només apretant un botó.

www.tinitell.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s