Apps de vídeo digital en streaming

 

Hi ha multitud d’aplicacions que ens permeten accedir a continguts de vídeo en streaming. Aquestes 5 representen estils, continguts i formes d’accés diferents i rellevants per entendre quin espai ocupa el vídeo digital a la xarxa.

  1. Vevo

La plataforma de videoclips propietat, entre d’altres, de Sony i Universal Music creada el 2009.

http://www.vevo.com/

 

  1. Netflix

El primer servei mundial en nombre d’abonats de continguts audiovisuals en streaming amb més de 83 milions de subscriptors.

https://www.netflix.com/es/

 

  1. Twitch

Entendre Twitch és entendre el món de l’audiovisual que ha de venir. Actualment propietat d’Amazon, aquesta plataforma de streaming es centra en continguts relacionats amb els videojocs i tot el seu univers.

https://www.twitch.tv/

 

  1. Filmin

És un dels projectes més exitosos de plataformes de distribució de continguts audiovisuals digitals fetes a casa nostra, juntament amb Wuaki.TV. Centrada principalment en pel·lícules de productores i distribuidores independents.

https://www.filmin.es/

 

  1. YouTube Kids

Acabat de llançar a casa nostra, tot i que ja portava un cert temps actiu als Estats Units, aquesta versió per a nens de la popular aplicació de Youtube farà la vida molt més fàcil a les dues parts de la família: adults i infants. Un accés molt més senzill, amb un major control sobre els continguts als quals es té accés o sobre els horaris d’ús.

https://kids.youtube.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s